Farsangi maskarás mulatság / 2015.

Farsangi maskarás mulatság / 2015.

2012. augusztus 12., vasárnap

Tudósítunk

Olimpiai összefoglaló


A kánikulai időjárás enyhülésével csütörtöktől a szabadtérre tervezett versenyzést is meg tudtuk kezdeni. A gyerekek rendkívül lelkesek voltak, a motivációval sem volt semmi gond. Megállás nélkül buzdították egymást, hangosan szurkoltak és teljes erőbedobással vetélkedtek. Öröm volt velük együtt átélni ezt a fantasztikus két délelőtti eseményt.
Csütörtökön rövidtávfutásban, hosszútávfutásban és célba dobásban, pénteken pedig maratoni futás és kapura lövés versenyszámokban mérettetek meg.



A éremátadások természetesen a dobogón történtek, majd közösen elénekeltük az olimpia hazai "himnuszát", ez nálunk a Bújj, bújj, zöld ág c. gyermekdal volt. Nagyon tetszett a gyerekeknek, hogy valóban szinte igazi olimpiai hangulatot tudtunk teremteni, ezáltal pedig valóban beleadtak apait, anyait a vetélkedés során. A pénteki viadalok alkalmával holtversenyek is kialakultak.





 Minden elért eredményt folyamatosan dokumentáltunk és több száz fotón örökíttettük meg az eseményeket, amelyeket a webalbumban is megtekinthettek.
Olimpia képekben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése