Farsangi maskarás mulatság / 2015.

Farsangi maskarás mulatság / 2015.

2012. október 1., hétfő

2. születésnapunkról I.

Ünnepi családi délelőtt az Angyalkertben


Úgy gondoltuk, hogy első körben ebben a formában adnánk hírt a vasárnapi eseményünkről.
Rengetegen fényképeztetek, videóztatok, így eltart egy darabig mire rendszerezzük a felvételeket. Képes beszámolót tehát később adnánk.

Verőfényes napsütésben ünnepeltük fennállásunk második évfordulóját 2012. szeptember 30-án, vasárnap. Az ünnepi rendezvényre változatos, minden korosztály számára színes programokkal készültünk. A reggeli gyülekező idején csillámtetoválással és lufihajtogató bohóccal kedveskedtünk a gyerekek számára.

A megnyitó idejére már igen szép számban gyűltünk össze. Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy számos család fogadta el a meghívásunkat, és többükkel a nagyszülők, rokonok is együtt tartottak.
A kellemes hangulat egyre csak fokozódott, ahogyan sorra érkeztek az ügyes kezű anyukák és csemetéik a süteménykészítő versenyre kiírt "pályaművekkel". Összesen 17-féle édes és sós süteménykülönlegesség sorakozott fel a zsűrizésre. A versenyt Sallainé Csíki Henrietta nyerte meg, ajándékcsomagját Kiss Attila, a Háziasszonyok Boltja hálózatot üzemeltető vállalkozó és családja ajánlotta fel.
A családi délelőtt következő fénypontja a debreceni Kuckó Művésztanya zenés, dramatikus interaktív játszóházi előadása volt. Többféle mókás mesét elevenítettek meg, s hogy nagyon jól szórakozott a közönség, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan göndör kacaj, és örömteli, mosolygós pillanat, amelyet a műsor alatt együtt élhettünk meg.
A déli harangszóra az ebédünk is elkészült, bográcsban főtt hagyományos paraszt slambucot fogyaszthattunk, amelyet a SzSzK Idősek Klubjának delegációja és vezetőjük Tóth Sándorné készített el. Ezután ünnepi tortával köszöntöttük a születésnapos angyalokat.

A rendezvényen közel 80 embert vendégeltünk meg. Fantasztikusan éreztük magunkat, és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen összetartó kis közösséggé tudtunk kovácsolódni. Szeretettel gondolunk azokra is, akik egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak velünk együtt ünnepelni vasárnap.

Köszönjük a megjelenését azoknak a szakembereknek is, akikkel munkánk során kapcsolatot ápolunk, segítségünkre vannak.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Danka Sándor vállalkozónak és családjának, akik hatalmas gyümölcskosárral járultak hozzá a rendezvény még színvonalasabbá tételéhez, illetve Nagy Sándor vállalkozónak a technikai segítségéért.

Születésnapunk alkalmából Beke Imre, városunk polgármestere is köszöntött bennünket. Szeptember 28-án, pénteken látogatott el hozzánk, elbeszélgetett a csemetékkel, és egy hatalmas ajándékcsomaggal kedveskedett számunkra.

A születésnapi délelőtt főtámogatója a Gyermekház fenntartója a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Lurkó Kuckó Családi napközi hálózata volt, képviseletében Ládáné Szathmári Piroska szakmai koordinátor jelent meg és volt segítségünkre.
Az ünnepségről mindenki élményekkel gazdagon és igencsak jóllakottan térhetett haza. Reméljük, hogy élményeitek és hírünk messzire száll majd!

Hálás köszönettel Icu és Niki néni 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése