Farsangi maskarás mulatság / 2015.

Farsangi maskarás mulatság / 2015.

2012. november 20., kedd

A 2000. látogatón túl

Összegzés


Örömmel tudatjuk, hogy megvan a 2000. bloglátogatónk! 
Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a figyelmével! 
Szeretettel látunk továbbra is Benneteket!

Íme a szerencsés pillanatban készített felvétel:


A Kerekítő 3. kötet CD melléklettel Nagyné Varga Szilviához kerül, ő volt az a bizonyos 2000. látogató. Kívánom, hogy Lola kislányával sok-sok örömteli pillanatot éljenek át a könyvvel, és természetesen továbbra is kellemes bloglátogatást!


A blog indításakor szép reményekkel indultunk, de azt álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen hamar és gyorsan ilyen népes látogatottságunk és népszerűségünk lesz. Persze ez csak egy szám, de szerencsére a modern technikának és informatikának köszönhetően nekünk ez már jóval több, mint egy szám! Ugyanis a statisztikának köszönhetően pontosan látjuk, hogy melyek azokat a témák, bejegyzések, amelyek a leginkább felkeltették az oldal iránt érdeklődők kíváncsiságát. Hova tovább, már azt is pontosan látjuk, hogy a világ mely területeiről klikkeltek ide, és mikor, hányan.
Röviden ennyit elöljáróban, s most akkor ízelítő az elmúlt valamivel több mint 4 hónap statisztikájából, tehát 2012. júliusától a mai napig!

Az elmúlt egy hónapban így alakult a látogatói létszám:


Számomra nagyon izgalmas az is, hogy a világ mely szegletéből juttok el hozzánk. Amikor először találkoztam ezzel az opcióval (és elárulom, nekem ez a kedvencem), akkor eléggé meglepődtem! Jó érzés, hogy a világ minden tájáról vannak követők. Bízzunk benne, hogy kis hazánkból elszármazott, magyarajkúak, esetleg rokonok rokonai, ismerősei egy-egy megosztáson keresztül értesülnek az itt történt eseményekről!. Amilyen távol vagyunk, mégis olyan közel!


Szintén kedvencem a bejegyzések pontos látogatottsági száma, íme a Ti kedvenceitek:


És egy kis "finomság":


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése