Farsangi maskarás mulatság / 2015.

Farsangi maskarás mulatság / 2015.

2012. december 2., vasárnap

Advent első vasárnapján

Ünnepi készülődés


December 2., advent első vasárnapja van. Az ünnepi készülődés, ráhangolódás időszaka. Mindannyian szeretnénk áldott, boldog, békés karácsonyt átélni szeretteink körében. 
Gondoljunk azokra is, akik számára az idei ünnep csak egy kis közreműködéssel lehet kerek egész. A karácsonyi cipősdoboz akciót ezért szervezzük meg harmadik alkalommal. 

Segítsünk, hogy a mosolyt, az örömöt, a karácsony varázsát
érezhessék a hétköznapokban nélkülöző gyerekek is!

2011-ben 78 dobozt gyűjtöttünk össze, szeretnénk idén is legalább ennyit produkálni. Szerencsére egyre többen állnak a jó ügy mellé. Már így is szép számban érkeztek felajánlások! Szeretnénk továbbra is biztatni mindenkit, hogy szortírozza át a ruhatárt, a gyerekek játékait, könyveit, biztosan van már számotokra fölöslegessé vált ruhadarab, lábbeli, játékszer, képeskönyv!
De ha arra van lehetőséged, hogy egy fél kg száraztésztát vagy három konzervet adományozz, azt is szívesen fogadjuk! Nem kell megtöltened egy egész cipős dobozt, ha az számodra megterhelő! Nem a mennyiség a lényeg, hanem hogy szívből adományozz!
A felajánlásokat várjuk a Gyermekházban, vagy az egyéb gyűjtőpontokon (Általános Iskola, NAGISZ, KITE), ha nincs lehetőséged elhozni, akkor keress meg minket telefonon, e-mail-ben és elhozzuk!

A felajánlásokat szortírozzuk (akár csomagoljuk is), majd névre szólóan címkézzük. Átadásukra december 15-én kerül sor a Szociális Szolgáltató Központ Gyermekjóléti Szolgálata által szervezett Mikulásváró és karácsonyi ünnepségén!

Csatlakozzatok a kezdeményezéshez! Köszönjük!

2012. november 30-ig beérkezett felajánlások.
(Egy részük még csomagolás előtt.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése