Farsangi maskarás mulatság / 2015.

Farsangi maskarás mulatság / 2015.

2012. december 17., hétfő

Mert adni jó!

Cipősdoboz akció 2012.
Ünnepélyes átadó



Engedjétek meg, hogy bejegyzésünket egy elgondolkodtató idézettel indítsuk:

"Bármit elveszíthetsz. A vagyonodat, a békességedet, a türelmedet, a hitedet, a családodat, szerelmedet, az életedet.... Mindent! Csak egyetlen dolog van, amit soha senki nem vehet el tőled, sem el nem veszítheted, az, amit te adtál másoknak."

2012 karácsonya előtt immár harmadik alkalommal szerveztük meg adománygyűjtő akciónkat, amelyet idén is sikeresnek ítélhetünk, hiszen sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez. Egészen pontosan 77 db cipősdobozt címkéztünk fel névre szólóan. Ezen kívül kb. 10 db dobozt csomagoltunk még, ezek a dobozok később találnak gazdára a Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak segítségével, csak úgy, mint az a több kartonnyi ruhanemű, cipő és játék, amelyek átadásra kerültek.

A szombati ünnepélyes átadáson mosolyt tudtunk varázsolni sok nélkülöző gyermek arcára, amely felbecsülhetetlen élmény, örök érték, s ezúttal is csak ismételten megköszönni tudjuk minden felajánló önzetlen adakozását! Külön köszönjük a Kövy Sándor Általános Iskola szervezett közreműködését, a dobozok több mint felét tőlük kaptuk. 

Elismerő oklevelet adományozunk Mesznikow Máriának és a 4.d osztályközösségének, akik a "legkedvesebb cipősdobozt" állították össze. Ezt az oklevelet azért kapják, mert a cipősdobozhoz Mária mellékelt egy szívhez szóló, nagyon megható levelet is. Idézet a levélből: "... ezt a csomagot egy olyan családnak küldöm, akik rászorulnak, de szeretetben élnek a nehéz körülmények között. Remélem, hogy örültök a csomag tartalmának!..."

A "legkreatívabb cipősdobozt" Vargáné Szaniszló Szabina készítette kisfiával, Bendegúzzal ("Mikulás házikója"), számukra egy ajándékcsomaggal kedveskedünk. 
  
Bízunk benne, hogy még nagyon sokáig lesz lehetőségünk összefogni!

 Az ünnepségen készült képeket hamarosan töltjük webalbumunkba.

Összegyűjtött cipősdobozok az elszállítás pillanatai előtt.
Jobbra lent a "Mikulás házikója" és mellette balra kis készítője, Bendegúz.
 (A képre kattintva nagyítható a felvétel!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése